SLA 3D Print

Om SLA 3D print

Hos Elprint er vi stolte af at kunne tilbyde SLA 3D print. Du får nemlig muligheden for at få fremstillet modeller, prototyper og mindre produktionsdele efter dine ønsker. I vores smarte program Macaos Enterprise kan du uploade dine STL-filer, som bliver vakt til live i en 3D-printer, og det er også muligt at beregne prisen for produkterne. Dine modeller og prototyper bliver fremstillet på en SLA (stereolithography) 3D printer i Kina, og du kan forvente at modtage dine produkter efter omtrent en uge.

 

SLA 3D print med Somos liquid photopolymer materialer.

SLA (stereolithography) er en “3D printer” der arbejder udfra et helt andet princip end almindelige 3D printere. SLA bruger laser til at hærde en fotosensitiv væske. Fordelene er en helt unik præsition i forhold til almindelige 3D printere.
Der kan vælges mellem 3 forskellige materialer.

 

Skræddersyet tilpasning

Med 3D-printning har du muligheden for at få dine ideer bragt fra tegnebrættet og ud i virkeligheden. SLA 3D print er mere nøjagtig end almindelige 3D-printere, da en laser bruges til at hærde en foto-sensitiv væske. Dette giver mere præcise modeller, så selv de mindste detaljer kommer med.

SLA 3D-print kan især gavne ingeniørvirksomheder og iværksættere, som ønsker at fremstille prototyper med henblik på testning. Derudover er 3D-print også en oplagt måde at afprøve produktdesigns og til fabriksproduktion af mindre dele.

Vi kan hjælpe dig med at lave 3D prototyper i følgende materialer:

  • Somos ® Imagine 8000 White
  • Somos ® EvolVe 128 White
  • Somos ® WaterClear Ultra Translucent
  • Somos ® WaterClear Ultra Transparent

Du kan se billeder af materialerne nedenunder.

Vi er klar til at producere din model/prototype hvad enten du ønsker 1 eller 2.000 eksemplarer.

Desuden kan vi tilbyde andre materialer og andre produktionsmetoder som egner sig bedre til større serier og særlige krav.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål angående materialer, anvendelsesform, fremstillingsmetode eller noget fjerde, så er du velkommen til at kontakte os på 44 36 04 00.

 

Somos® Imagine 8000 – White.pdf (0.3 Mb)
Somos® EvoLVe 128 – White – flexible.pdf (0.5 Mb)
Somos® WaterClear Ultra 10122 – Translucent.pdf (0.3 Mb)
Somos® WaterClear Ultra 10122 – Transparent.pdf (0.3 Mb)

Nu er det muligt at købe 3D plast dele gennem Macaos Enterprise. Du kan importere data fra STL-filer og se dine 3D-produkter i Macaos vieweren samt få priser – lige så nemt som du er vant til med Macaos Enterprise.
Vi kan tilbyde 3D plastik dele i 2 forskellige udgaver:

Imagine 8000 hvit
WaterClear Ultra – Translucent Waterclear Ultra – Transparent

3D silikoneform til små serier

Silikone forme er en populær og hurtig metode til at fremstille mindre serier af 3D plastik dele. Man kan lave dele med komplekse former, glatte overflader og god dimensionel stablilitet. Dele lavet i silikoneform er normalt for mindre serier på 3-50 stk.
Der kan vælges mellem ABS, Nylon, Acryl, PC, POM, PP etc. Hårdhed fra 30A til 90A.

Sidebar