Unikke testsystemer for PCBA

Elprint har længe været leveringsdygtige i simple test jigs i god kvalitet til billige penge. Nu kommer næste version: En komplet 3D printet testjig, som er endnu billigere og meget mere alsidig og kan tilpasses i det uendelige efter dit helt specielle behov.

Som med de tidligere test jigs fra Elprint, designer du din test jig i Macaos Enterprise – du bestemmer hvor der skal være testpunkter og alligning- og støttepins. Herfra genererer Elprint en komplet model af din test jig i Solidworks.

Basis for det hele er dit print som skal testes. Test jiggen er beregnet til at du laver et print som skal udføre testen og hvor test pins bliver loddet direkte i dette print. – Du kan naturligvis også køre ledninger ud til et stik uden printet.

Fordelen ved at test jiggen er 3D printet er – ud over at den er billig – at den er alsidig. Har du nogle særlige komponenter på dit print, kan vi lave udsparinger i testjiggen så der er plads til det hele.

 

SPECIFIKATIONER:

Den mindste testjig har et aktivt test-område på testpintet på 78,5 x 75 mm.

Test driver printet (nederst) måler 100 x 80 mm + evt. 86×26 mm øverst til stik mv.

Ved et større testområde – eller behov for større test-driver print – skaleres test jiggen.

Test driver printet skal have 4 stk 3.2 mm non plated huller til montage i receptor plate. Desuden er det muligt at plassere en switch på printet, som aktiveres når håndtaget trykkes ned.

 

Sidebar