Stensiler og rammer

Når du har bestilt dine printkort, skal du sikkert også have en stencil så komponenterne kan blive monteret. Hos Elprint tilbyder vi naturligvis både print og stenciler, men også rammer til dine stenciler – altså en komplet løsning. Ved at bestille det hele hos os, er du garanteret, at alt passer sammen, ligesom vi kan rådgive dig om, hvilken stencil du skal have til netop din opgave.


Stencils

Alle vores stencils eller pastaplader, som de også kaldes, bliver leveret fra vores fabrikker i Kina og er laserskårne på japansk SUS304 stål.

Efter produktion bliver de elektropoleret – en proces, der fjerner urenheder og grater samt gør hullerne mere jævne, som specielt er vigtigt ved fine-pitch komponenter.

A5 stencil levert med print til 700 kr

Bestil en stencil i A5-format sammen med print til 700 kr! Se mere her

Fakta

Vi kan levere op til 600 x 600 mm. i tykkelse 100, 110, 120, 130, 150, 180 og 200 [µm].

Her kan du se priser på stenciler.


Rammer

Vi kan også levere LPKF rammer til opspænding af dine stenciler. De fås i 3 forskellige udformninger til forskellige behov.

Fælles for dem alle er, at LPKF ikke har patent på deres stencil-rammer, så priserne på stencilerne er meget lave i forhold til andre patenterede ramme-systemer.

Kontakt os for yderligere oplysninger og priser.


ZelFlex Z4P

Stencilramme med 4-sidet opspænding med brug af trykluft, hvilket sikrer hurtig og ensartet opspænding af stenciler.


ZelFlex Protect

 

Et nyt unikt system med alle fordelene fra Z4P, men med højere sikkerhed både for operatøren og selve stencilen. Stencilen placeres i en ekstra plastikramme, som stencilen kan være i, så længe det behøves – også under opbevaring. Denne plastikramme beskytter stencilen og operatørens hænder. Denne løsning er optimal til virksomheder, der bruger den samme stencil mange gange.


ZelFlex QR/ZR

Dette er den mindste og billigste ramme med opspænding i 2 sider. Opspænding og udskiftning af stenciler foregår let uden brug af trykluft.


Rammer til alle formål

Hvilken ramme du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge den til. Større virksomheder vil oftest vælge Zelflex Z4P, da opspænding foregår med trykluft. Det er en fordel, når man har et større montagearbejde. Zelflex QR/ZR er derimod velegnet til den mindre virksomhed, hvor der er tale om en simpel montage. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid kontakte vores kompetente og erfarne medarbejdere. De hjælper dig gerne med alle spørgsmål.

Bestil stencils og rammer i dag

I vores gratis softwareprogram Macaos Enterprise kan du bestille dine stencil og rammer, og nemt få et overblik over dine tidligere ordre. Vores medarbejdere er også klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til din opgave. Hør mere om mulighederne på telefon 44 36 04 00 eller send en mail til elprint@elprint.dk. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden.

Sidebar