Bestilling via Macaos Enterprise

Hos Elprint har vi udviklet vores eget gratis softwareprogram, Macaos Enterprise, som blev lanceret i 1999. Programmet er udviklet for at effektivisere arbejdsgangen fra bestilling af print, til det er færdigproduceret og leveret til vores kunder.

For dig som kunde bliver proceduren mere entydig, og den bliver ikke gennemført før end alle data er til stede og kortets specifikationer er korrekte. Dertil har du mulighed for at benytte Macaos døgnet rundt, hvorfor du altid kan se priser, bestille online, tracke din vare samt få et overblik over tidligere bestillinger af print og stenciler.

Bestillingsproceduren er således, trin for trin:

1. Du importerer dine gerberfiler i Macaos Enterprise og opretter dit produkt.
Se her, hvordan du importerer gerberfiler og opretter et produkt.

1.1 Hvis det ønskes, kan du oprette et panel af dit printkort. Det gøres efterfølgende i Panel-modulet.
Se her, hvordan du opretter et panel.

2. Produktet bestilles i Indkøbsmodul ved at vælge ønskede leveringstid samt antallet af kort.
Se her, hvordan du lægger en bestilling ind.

3. Når Elprint har modtaget din bestilling, bliver den ladt i hænderne på vores kyndige CAM-afdeling. De gennemgår dine filer og specifikationer for at bekræfte, at dine printkort kan produceres og overholder diverse reglementer (herunder: isolationsafstand, mindste banebredde, hul-størrelse ift. tykkelse samt meget andet)

4. Elprint bestiller kortet hos den af vores producenter, som er bedst egnet til netop din opgave og som tilbyder den ønskede leveringstid

5. Du modtager en ordrebekræftelse fra os på mail

6. Når dine varer er på vej til dig, sender vi fakturaen til dig på mail

Alle Macaos Enterprise videoguides kan ses her.

Hvis du har brug for yderligere information, så læs mere om programmet under MIX-princippet og Macaos eller kontakt os gerne for yderligere information.

Sidebar