Printkort og Printplade

Hos Elprint har vi specialiseret os i at levere printkort eller printplade (på engelsk PCB – Printed Circuit Board) i enhver afskygning – både til prototyper og serier. Derfor finder man i dag vores printkort hos kunder indenfor vindmølleindustrien, rumindustrien og lyd- og elektronik-branchen, ligesom mange mindre virksomheder også bruger vores printplader i deres elektroniske produkter. Vi kan levere printkort til simple og komplekse løsninger, og du får altid et print, der matcher nøjagtigt dine behov og ønsker. Vi har desuden flere forskellige typer af printplader med hensyn til materialer, opbygning og teknologi, så du kan finde det print, som passer bedst til dit produkt.

Printkort oversigt:

Optimer pris og design på din printplade

Noget helt unikt ved at bestille printkort hos Elprint er, at vi bruger et MIX-princip. Det betyder, at vi mixer forskellige print af samme type på det samme produktionspanel. Ved at udnytte panelerne optimalt er der flere til at deles om startomkostningerne, og derfor bliver vores priser mærkbart lavere.

Læs mere om MIX-princippet her

Det er samtidig rigtig nemt for dig at bestille printkort gennem vores gratis softwareprogram Macaos Enterprise, som er din database over printplader og bestillinger. Her kan du importere dine designs, se prisen direkte i programmet, og se hvad du tidligere har bestilt. Du har selvfølgelig også mulighed for at sende os dine filer, og så sørger vi for det hele.

Læs mere om Macaos Enterprise her

Bestil dine nye printkort i dag

Du får fra start til slut glæde af vores erfaring og rådgivning, når du skal have lavet et nyt printkortdesign. Vi guider dig ved både design og bestilling af print. Det kan for eksempel være ved at rådgive dig om, hvilke specifikationer du skal holde dig indenfor for at få den bedste pris. Vi hjælper hver dag mange kunder i hele Danmark med at finde den bedst mulige løsning i forhold til krav til produkt, produktionstid og pris.

Hør mere om dine muligheder på telefon 44 36 04 00, mail elprint@elprint.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Sidebar